TOKAT / ZİLE - Atatürk İlkokulu

Etiket Sonuçları: Atatürk İlkokulu Zile

Mrt

İlçe vaizimiz Hüseyin Yurtgezen tarafından ramazan ayı ve değerler eğitimi konulu konferans verildi.Kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Akıl ve Zeka Oyunları okul turnuvası yapıldı.Kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz ana sınıfı öğrencileri ve velileri Zile Kalesini ve Kent Müzesini ziyaret etti.Yöresel yemeklerle piknik yapıldı.Emekleri için Sevgi ÇITAK öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat depremleri yıl dönümünde okulumuzda deprem ve tahliye tatbikatı yapıldı.Deprem şehitleri için saygı duruşunda bulunuldu.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.dönemi karnelerin verilmesi ile tamamlandı.Herkese iyi tatiller...

Ock

İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince Akran Zorbalığı ve Obezite-Sağlıklı Beslenme eğitimi verildi.

Ock

Okulumuz taşımalı eğitim kapsamında ki öğrencilere yemek ve servis aracı kuralları hakkında bilgi verildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Afiş tasarımı ve Hikaye Anlatma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Afiş Tasarım: Eda Nisan SUSUR  2-B

Hikaye Anlatma: 1.Elif Zeynep VERGİLİER 4-C

2.Azra Aysel TÜRK  3-A

3.Özge YILMAZ 4-A

Ara

Okulumuz 4.sınıfları ile Tema İlçe temsilcisi Hasan ÖZTÜRK 'Besinlerinin %95 inin topraktan geldiğini anlar .' kazanımı için beraber ders yapıp etkinlik gerçekleştirdiler.Emekleri için Nilgün SARIERKEK ve Zuhal CANİKLİ öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Kanser Farkındalık Ayı nedeniyle İlçe Sağlık Müdürlüğü KETEM ekibince okulumuzda bilgilendirme toplantısı yapıldı.Kendilerine teşekkür ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun

Ekm

Ana sınıfımızda veli katılımı ile etkinlik gerçekleştirildi.Emekleri için Sevgi Çıtak öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

Zile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Fethi Sayış ve Özgür Tekkök okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizle eğitim öğretim süreçleri ile ilgili görüşme yaptılar.Kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Değerler eğitimi kapsamında ilçe müftülüğü personeli tarafından 4.sınıf öğrencilerimize 'İyilik' konusu anlatıldı.

Ekm

13 Ekim Dünya  Afet Risklerinin Azaltılması Günü etkinlikleri kapsamında Personel ve Öğrenci Tahliye Tatbikatımızı başarılı bir şekilde yaptık.

Eyl

Okulumuzdan tayinleri çıkan müdür Özkan Yıldırım ve müdür yardımcısı Abdullah Yılmaz 'a veda yemeği düzenlendi, plaket takdim edildi.Emekleri için her iki eski idarecilerimizede teşekkür ederiz.