TOKAT / ZİLE - Atatürk İlkokulu

Ock

Okulumuz tüm kademelerinde dönem sonu faaliyet haftası kapsamında etkinlikler yapılmaya başlandı.Emekleri için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince Akran Zorbalığı ve Obezite-Sağlıklı Beslenme eğitimi verildi.

Ock

Okulumuz taşımalı eğitim kapsamında ki öğrencilere yemek ve servis aracı kuralları hakkında bilgi verildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Afiş tasarımı ve Hikaye Anlatma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Afiş Tasarım: Eda Nisan SUSUR  2-B

Hikaye Anlatma: 1.Elif Zeynep VERGİLİER 4-C

2.Azra Aysel TÜRK  3-A

3.Özge YILMAZ 4-A

Ara

19/12/2023 Tarihinde okulumuzda çök kapan tutun tatbikatı sorunsuz bir şekilde yapılmıştır.

Ara

Okulumuz 4.sınıfları ile Tema İlçe temsilcisi Hasan ÖZTÜRK 'Besinlerinin %95 inin topraktan geldiğini anlar .' kazanımı için beraber ders yapıp etkinlik gerçekleştirdiler.Emekleri için Nilgün SARIERKEK ve Zuhal CANİKLİ öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Kasım ayında örnek davranış gösteren ve 24 Kasım Öğretmenler Günü ilçe resim yarışmasında okulumuzu temsil eden öğrenciler ödüllendirildi.

Ara

Kanser Farkındalık Ayı nedeniyle İlçe Sağlık Müdürlüğü KETEM ekibince okulumuzda bilgilendirme toplantısı yapıldı.Kendilerine teşekkür ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun

Kas

29 Ekim Resim yarışmasına katılan ve Ekim ayında örnek davranış gösteren öğrenciler ödüllendirildi.

Kas

Ulu Önder Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85.yılı okulumuzda yapılan törenle anıldı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yıl kutlamaları okulumuzda coşku ile yapıldı.Emek veren öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, coşkumuza ortak olan velilerimize teşekkür edriz.

Ekm

Ana sınıfımızda veli katılımı ile etkinlik gerçekleştirildi.Emekleri için Sevgi Çıtak öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

Zile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Fethi Sayış ve Özgür Tekkök okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizle eğitim öğretim süreçleri ile ilgili görüşme yaptılar.Kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Değerler eğitimi kapsamında ilçe müftülüğü personeli tarafından 4.sınıf öğrencilerimize 'İyilik' konusu anlatıldı.