TOKAT / ZİLE - Atatürk İlkokulu

Ekm

Sayın Velilerimiz;okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında uygulanacak veli öğretmen görüşme saatleri aşağıdaki gibidir.

Ekm

13 Ekim Dünya  Afet Risklerinin Azaltılması Günü etkinlikleri kapsamında Personel ve Öğrenci Tahliye Tatbikatımızı başarılı bir şekilde yaptık.

Ekm

İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından okulumuz 1.sınıflarına işitme taraması yapıldı.

Ekm

Örnek davranışları ile öne çıkan öğrenciler okul idaresi tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Eyl

Ata sporumuz güreşe yeni şampiyon adayları kazandırmak için okulumuz  4.sınıf öğrencilerine yetenek taraması yapıldı.Emre Şahin öğretmenimize ve Muhammed Sefa Işık (G. O. P Üni Beden Eğitimi öğretmenliği 4.sınıf) ve Ömer Can Altındal (Hitit Üni. Antrenörlük 3.sınıf) sporcularımıza teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023/2024 Eğitim öğretime başlamış olup tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Okulumuzdan tayinleri çıkan müdür Özkan Yıldırım ve müdür yardımcısı Abdullah Yılmaz 'a veda yemeği düzenlendi, plaket takdim edildi.Emekleri için her iki eski idarecilerimizede teşekkür ederiz.

Eyl

Ana sınıfı ve 1.sınıflarımıza uyum haftası etkinlikleri başladı.Tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim hayatı dileriz.